Palvelemme sinua

Tarjoamme turvallista ja kohtuuhintaista asumispalvelua ikäihmisille. Palvelutalomme asukkaana sinulle laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma Helykodit ry:n kanssa. Asukkaanamme voit valita itsellesi sopivat palvelut siivouksesta kotisairaanhoitoon.

Ystävällinen ja ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on tukenasi aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Ympärivuorokautisen auttamispalvelun saat huoneistokohtaisella turvapuhelimella.

Henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi ravintolaamme.

Kettutien keittiössä tarjoillaan puuroaamiainen sekä maittavat Delicatessenin lounaat viikoittain vaihtuvan ruokalistan mukaan. Lämmitettävän illallisen tuomme tilauksesta asuntoosi. Lounasaikaan saliavustajamme on auttamassa tarjottimen kantamisessa, ja myös omaiset ja ystävät ovat tervetulleita ruokailemaan palvelutaloomme.

 

Kettutien palvelutalossa on yhteistiloja, joissa asukkaat voivat harrastaa ja tavata toisiaan. Kuntosali on asukkaiden vapaasti käytettävissä ja sinne voit tuoda mukanasi myös oman fysioterapeutin harjoittelusi tueksi. Lenkkisauna lämmitetään naisille ja miehille, ja oman viikkovuoronkin varaaminen on mahdollista. Esteettömällä saunaosastolla liikkuminen onnistuu myös apuvälinein.


Palvelutalon yhteisissä tiloissa järjestetään konsertteja, tuolijumppaa ja muuta ohjelmaa asukkaille viikoittain. Lisäksi asukkaamme voivat osallistua Roihuvuoren palvelukeskuksen
monipuoliseen viriketoimintaan Herttoniemen sairaalan tiloissa. Palvelutalomme sijainnin ansiosta myös muut Itä-Helsingin kattavat ja monipuoliset palvelut ovat helposti saavutettavissasi.

 

Kettutien palvelutalon ravintola